Михајловић: Грађани препознали шта ће им СНС омогућити

Потпредседница Владе и чланица Председништва СНС-а Зорана Михајловић наводи да су грађани и овог пута препознали да је СНС странка која ће им омогућити бољи стандард, инвестиције и радна места.

Зорана Михајловић наводи да су локални избори прилика да људи одлуче ко ће на најбољи начин водити њихову општину.

"Локални избори су прилика да се људи одлуче ко ће на најбољи начин водити њихову општину или град и ко ће се на најефикаснији начин борити за њихове интересе и бољи живот. Драго ми је да су грађани и овог пута препознали да је СНС странка која ће им омогућити бољи стандард, инвестиције и радна места", навела је Михајловићева.

Додаје и да резултати јучерашњих избора још једном потврђују, како каже, снагу СНС-а и поверење грађана у политику коју предводи Александар Вучић.

"Србију данас одликују политичка и економска стабилност, смањена незапосленост и нове инвестиције. Грађани то препознају и хвала им што нам и даље указују поверење", навела је чланица Председништва СНС-а.

Честитала је грађанима, али и члановима и активистима те странке на победи коју је СНС остварио на локалним изборима у Бору, Севојну, Аранђеловцу и Београду.

"Шапић нека погледа резултат"

Михајловић је поручила Александру Шапићу да резултат који је освојио на београдским изборима јасно показује да га грађани Новог Београда не желе на месту првог човека те општине.

И, како је приметила, "уместо што наставља са нападима на СНС, боље да погледа резултат, јер су грађани гласовима на београдским изборима показали да га не желе на челу Новог Београда".

У саопштењу за медије, Михајловић наводи да грађани оцењују свачији рад и да су у недељу јасно показали шта мисле о томе како се радило у Граду Београду, али и у другим општинама.

"Актуелна градска власт је, захваљујући свему што је урадила у претходне четири године, добила огромно поверење грађана да настави да води и развија Београд. С друге стране, Александар Шапић, који је шест година водио општину Нови Београд, убедљиво је поражен на својој општини, јер су грађани показали шта мисле о његовом раду и резултатима које су могли да виде у својој општини", поручила је Михајловићева и закључила да су грађани дали поверење онима иза којих стоје рад и резултати и имају визију како да се Београд развија у будућности.

"Ђиласа не занима воља Београђана"

Чланица Председништва Српске напредне странке Зорана Михајловић поручила је бившем градоначелнику Драгану Ђиласу да је лажним оптужбама против листе "Александар Вучић - Зато што волимо Београд" показао да га "не занима воља Београђана, већ власт у личном интересу".

"Не знам шта Ђиласу није јасно. Да ли стварно не разуме математику и да је основни ред да кад изгуби са 30 одсто гласова разлике честита победу противкаднидату, а не да разлоге за пораз измишља у некаквог крађи и нерегуларним условима. Овим лажним оптужбама Ђилас само показује да га није брига за одлуку грађана Београда, већ како да се домогне градске касе", рекла је Михајловић.

Како се наводи у саопштењу, Михајловић истиче да грађани престонице "нису насели на шарене лаже и лажна обећања" Ђиласа и да ће увек подржати оне који граде и који имају резултат, те да га је листа број један убедљиво победила.

"Кад је видео да нису поверовали његовим лажним обећањима, за само један дан Ђилас је скинуо маску демократе и показао како би водио Београд - ширењем мржње, оптужбама за фашизам, дељењем медија на подобне и неподобне и обрачуном са свима који другачије мисле", сматра Михајловићева.

ПУПС ће имати четири одборничка мандата у ГС БГД

Партија уједињених пензионера Србије, која је на београдским изборима учествовала на листи СНС "Александар Вучић - Зато што волимо Београд", у градском парламенту ће имати четири одборника и свој одборнички клуб, саопштено је из те странке.

Из те странке поручују да ће, како кажу, упорно и доследно наставити да се боре за бољитак београдских пензионера и свих оних којима је помоћ потребна.

"ПУПС је поуздан коалициони партнер, а наша снага и утицај су препознати од стране Српске Напредне странке, што потврђује број одборничких мандата који припадају ПУПС-у по коалиционом споразуму", наводи се у саопштењу ове странке.

Карић: Победа СНС-а неоспорна и убедљива  

Председник Покрета снага Србије Богољуб Карић саопштио је да је народ рекао своје на начин који је јасан свакоме и указао да је коалиција окупљена око СНС-а, под вођством Александра Вучића, огромном разликом и преданошћу убедљиво и брилијантно је однела победу на изборима у Београду, Аранђеловцу, Бору и Севојну.

"Тиме је победник ставио до знања да чврсто стоји иза идеје да је Србији неопходна економска револуција. А то значи да је пред нама време подизања стандарда, већег запошљавања, улагања у нове технологије и зашто не рећи народ је странкама које су до недавно водиле Србију ка понору, које су стављале ланце и катанце на оно што је Србију чинило земљом будућности, заправо тим истим ланцима и катанцима опасали те некадашње моћне странке и послали их у прошлост", истиче се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво