Медији у региону: Апсолутна победа Вучићеве листе

На ударним странама медији у региону објавили су вест да је председник СНС Алексндар Вучић прогласио апсолутну победу на београдским изборима и у још три општине - Севојну, Бору и Аранђеловцу.

Агенције Хина и Фена пренеле су да је Вучић у првом обраћању новинарима на конференцији у седишту странке рекао да остварени резултат листе СНС инспирише на нове промене и развој, те да је уверен да ће Србија пружити подршку кључним пројектима за град Београд, где је његова листа освојила апсолутну већину.

Агенције преносе да су избори у Београду најављени као могућа преломна тачка за владајуће напредњаке.

Хрватски портал Дневник је пренео такође да је лидер СНС-а прогласио победу листе "Александар Вучић - Зато што волимо Београд" на локалним изборима у Београду и у још три општине.

Портал додаје да је листа бившег градоначелника Драгана Ђиласа освојила је 18,6 одсдто, некадашњи ватерполо репрезентативац и градоначелник Новог Београда Александар Шапић осам одсто, а коалиција СПС-ЈС на челу с Ивицом Дачићем 6,2 одсто.

Загребачки Вечерњи лист је констатовао победу листе окупљене око СНС, а преноси и обраћање Драгана Ђиласа који је поручио да ће од сутра позвати све људе који, како је рекао, желе промену у борбу за изборе који следе...

Портал РТЦГ пенео је информацију да је листа окупљена око СНС Александра Вучића освојила убедљиву већину на београдским изборима, позивајући се на податке Ипсоса изведене на узорку од 90,6 одсто гласачких листића.

Наводе и да је Вучић оценио да је резултат на изборима за Скупштину Београда најбољи који је његова странка до сада остварила на било којим изборима у Београду до сада.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво