СРС: Грађани нам нису дали поверење

Српска радикална странка сигурно у овом мандату неће бити у градском парламенту, изјавио је кандидат са градоначелника СРС-а Миљан Дамјановић.

"Захвалан сам свим људима који су нас подржали, били све време кампање уз нас, мислим да смо водили позитивну кампању, ниједног тренутка нисмо улазили у сукобе са политичким противницима, али народ у овом тренутку није препознао наша предложена решења", рекао је Дамјановић, и позвао се на, како је рекао, довољно добар узорак да се може саопштити да Београђани нису дали поверењу СРС-у.

"Не бих о бројкама, то је узорак који је репрезентативан, са бирачких места која су у централном делу Београда и у приградским деловима и мале су осцилације, ти проценти су до 0,1 или 0,2 одсто, а подршка коју смо добили далеко је од тога да вам кажем 'видимо се за сат времена'. СРС сигурно у овом мандату неће бити у градском парламенту", рекао је Дамјановић.

Радикалски кандидат за градоначелника истиче да се СРС своје идеологије неће одрећи.

"Нећемо мењати наш програм, наставићемо са политичким деловањем. Нисмо желели то да мењамо да бисмо се додворили бирачима зарад неког гласа, народ је ту да одлучује и ми сматрамо да је народ тај који ће одлучити када ће и да ли ће дати поверење СРС-у, нашем програму и идеологији. Боље бити читав живот опозиција неукаљаног образа, него један дан зарад власти живети неморално до краја живота", рекао је Дамјановић.

Захвалио је свима који су учествовали на изборима и практично најавио да се до краја вечери СРС неће више оглашавати.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво