Дамјановић: У наслеђе деци да оставимо уређен Београд

Кандидат за градоначелника СРС Милан Дамјановић обишао је београдско насеље Калуђерица, где је у разговору са мештанима поручо да једино радикали могу домаћински да воде Београд и то на српски начин.

"За решавање текућих проблема града: проблема легализације, изградње канализационих мрежа, регулисања водоводних мрежа, као и коначно решавање питања градског саобраћајног предузећа - радикали имају способан кадар који хоће и може да ради на најбољи начин", рекао је Дамјановић.

Ако нам укажете поверење, казао је кандидат СРС за градоначелника, ми ћемо моћи да обезбедимо нашој деци бесплатно бављење спортом, да решимо проблеме предшколских установа - да сва деца града Београда остваре своје дечије право да иду у вртић, да се школују квалитетно, онако како заслужују.

"Деца су наша будућност и ми радикали хоћемо и можемо да у наслеђе тој деци оставимо уређен град Београд", рекао је Дамјановић.

Он каже да је у току борбу за власт између актуелног и бившег режима.

"Међусобно се оптужују ко је од њих већи лопов и нерадник, те ко ће од њих мање урадити за Београд. Радикали знају да су њихове међусобне оптужбе и те како утемељене", тврди Дамјановић.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво