Заветници: Поништићемо "пљачкашке приватизације"

Кандидат за градоначелника листе "Београд има снаге - Заветници" Милица Ђурђевић Стаменковски обишла је некадашње предузеће "Воћарске плантаже" у Гроцкој, које је део Пољопривредног комбината Београд и поручила да Заветници не само да неће приватизовати стратешке ресурсе Града и државе већ ће радити на томе да се пониште "пљачкашке приватизације".

"Поједини представници партија које учествују на изборима отворено предлажу да се ПКБ до краја приватизује и преда, а Заветници не само да неће приватизовати стратешке ресурсе Града и државе већ ће радити на томе да се пониште пљачкашке приватизације", рекла је Ђурђевић Стаменковски, саопштили су Заветници.

Заветници ће, према њеним речима, уложити у модернизацију хладњача и обнову предузећа "Воћарске плантаже" које ће, како сматра, поново хранити Београд и конкурисати на светском тржишту.

"Овај привредни гигант стално је запошљавао 1.700 радника, а током сезоне додатних 2.000 радника. Само седам дана након петог октобра нове власти су отпустиле 800 радника, а потом и остале. Нису стигли ни у фотеље да се сместе, а већ су плански кренули у уништавање наше привреде", рекла је Ђурђевић Стаменковски.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво