Покрет "Српска вертикала" подржао ДСС

Покрет "Српска вертикала" подржао је изборну листу Др Милош Јовановић - Демократска странка Србије на изборима за Скупштину Београда заказаним за 4. март.

Председник Демократске странке Србије и кандидат за градоначелника Београда Милош Јовановић изразио је задовољство што је "Српска вертикала" одлучила да подржи идеју ДСС-а на београдским изборима, али и њену политику државотворности.

"Двоструко смо повезани, и политички и преко Нове српске демократије, наше братске странке у Црној Гори, чији је један од оснивача председник 'Српске вертикале' Жељко Чуровић", рекао је Јовановић на конференцији за новинаре.

Изразио је уверење да ће се сарадња са "Српском вертикалом" наставити и након градских избора.

Председник "Српске вертикале" Жељко Чуровић истакао је да је тај покрет одлучио да се на београдским изборима бори са партијом у чијој политици, како каже, препознаје континуитет од њеног оснивања.

Указао је и да "Српска вертикала" није покрет који размишља искључиво на локалном нивоу попут оних који у кампањи, како је навео, поручују да "не треба размишљати о Косову већ о томе што у Гроцкој нема канализације".

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво