Ђурић: Подршка вишечланим породицама

Потпредседник СНС Марко Ђурић и кандидат за одборника на листи "Александар Вучић - Зато што волимо Београд!" Александар Мирковић обишли су домаћинства у насељу Раковица село на Вождовцу и поручили да је важна подршка вишечланим породицама у Београду јер су оне, како су рекли, мотор напретка и развоја својих средина, па самим тим и града.

"Било је дивно видети људе који имају енергије, снаге и воље да се боре за свој град. СНС је без сумње највећа политичка снага која окупља највећи број оних који желе да се боре за бољу будућност и Београда и Србије", рекао је Ђурић.

Додао је да је уверен да ћемо 4. марта заокружити борбу за то да Београд настави да се развија брзо, динамично и снажно.

"Заокружићемо нашу борбу да се Београд равномерно развија, јер смо ми народњачка, не само напредна странка, и верујемо у то да сви делови Београда могу на подједнак начин да се развијају", рекао је Ђурић, а наведено је у саопштењу.

Како је рекао, листу чине интелектуалци, који су својом подршком одлучили да се заједнички боре за развој Београда, и да ти људи неукаљаног образа, иза којих стоје велика дела, доказују да је листа број један најбоља понуда коју грађани имају на предстојећим изборима.

Ђурић је нагласио да Београд данас изгледа лепше и уређеније, са више десетина сређених улица, 2,5 пута више туриста, што доприноси развоју туризма у Србији, те да због даљег развоја економије и очувања политичке стабилности мора да се очува јединство на нивоу целе Србије.

Зато, навео је, избори 4. марта у Београду "имају национални значај".

Кандидат за одборника Александар Мирковић рекао је да је претходна власт, "предвођена Драганом Ђиласом и његовим најближим сарадником Александром Шапићем" оставила дуг од 1,2 милијарде евра.

"За разлику од Драгана Ђиласа, његовог помоћника Александра Шапића и свих осталих тајкунских представника који у овој кампањи сем мржње према Александру Вучићу, СНС и свим људима који мисле другачије ништа друго нису понудили, СНС је пред грађане изашла са конкретним резултатима", рекао је Марковић.

Ти резултати, каже, огледају се у 550 километара асфалтираних улица, 396 километара изграђене водоводне и канализационе мреже, смањењу дуга који је оставио Ђилас за 550 милиона евра и у смањењу броја незапослених за 20.000 људи и говоре "у ком правцу желимо да развијамо Београд и шта је одговорна политика људи СНС".

Марковић је позвао грађане да 4. марта пруже подршку листи "Александар Вучић-Зато што волимо Београд!" и да, како је рекао, "заједно од Београда наставимо да чинимо још боље и још лепше место за живот".

"Наталитет питање око којег морамо да се удружимо"

Први на листи СНС-а за градске изборе Зоран Радојичић и кандидаткиња те листе докторка Гордана Ивановић оценили су да је рађање јесте приватна ствар и ствар појединца, али је то питање око кога морамо сви да се удружимо. Најавили су да ће породилиште на Звездари бити реновирано, још боље опремљено и прилагођено потребама трудница и породиља. 

Докторка Ивановић истакла је да је и те како интересује живот Београда и Србије и да у борби за већи наталитет примени своје знање и вишедеценијско искуство и да то сматра својом дужношћу.

"Желим да пружим исти допринос мом граду и мојој земљи, као што пружам својим пацијентима сваки дан у боници. Желим да им олакшам пут да се остваре у улози родитеља, а на то можемо заједнички, системски и рационално утицати. Зато сам подржала ову листу", нагласила је Ивановићева.

Оценила је да је државни програм за који Република Србија издваја средства за три бесплатна покушаја вантелесне оплодње, системско решење, које је једнако за све парове.

Ивановићева је најавила да ће још једно породилиште у Београду на Звездари бити реновирано, још боље опремљено и прилагођено потребама трудница и породиља.

Доктор Радојичић нагласио је да човек и његов квалитет живота морају стално бити у центру пажње и да се у континуитету мора радити на његовом унапређењу, а то подразумева и здравље и задравствену заштиту као врло важан фактор.

Рекао је да је са својом колегиницом разговарао и о могућим новим решењима, како бисмо пре свега помогли паровима који желе да буду родитељи да се у тој улози и остваре.

Ђорђевић: За СНС брига о свим грађанима задатак број један

Члан Председништва СНС-а Зоран Ђорђевић обишао је насеље Карабурма на Палилули где је грађанима поручио да је за ту странку брига о свим грађанима задатак број један.

Како је рекао, већ четири године уназад, Влада Републике Србије и Град Београд воде интензивно бригу о потребама свих грађана, а највише о потребама социјално угрожених и најстаријих суграђана.

Ђорђевић је нагласио да одговорном социјалном политиком коју спроводи и председник Александар Вучић, као и цео тим Српске напредне странке, показује да су потребе грађана увек на првом месту и да се активно ради на томе да им се створе што бољи услови за живот.

Позвао је све грађане да 4. марта изађу на изборе у што већем броју и заокруже листу број један "Александар Вучић–Зато што волимо Београд", наводи се у саопштењу странке.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво