Јовановић: Нова лица у ЛДП-у

Млади су сами скупили потписе и предали листу Либеррално демократске партије последињи, свесно - зато што и тако шаљу поруку онима који живе у овом граду на ком месту се налази једини потенцијал, који може да промени ово друштво, изјавио је председник ЛДП Чедомир Јовановић.

"Београђани имају прилику да гласају, да подрже нова лица. Да им дају макар шансу коју нису до сад добили. Или нека после избора ћуте", рекао је Чедомир Јовановић, у разговору са кандидаткињама и кандидатима за одборнике скупштине Београда.

Он је истакао да је суштинска разлика између ЛДП и свих других у овој кампањи то што су нова лица фото-робот политичке партије са визијом која је потпуно другачија од оне коју деле преостале 23 листе на овим изборима, саопштено је из ЛДП.

"Због чега се гласа 4. марта? Зато што нам треба још један мост? Треба нам. Све нам је потребно - и фонтане, и тргови, и мостови, и фасаде, и болнице, и школе, и помоћ за најстарије, али то нећемо добити на сениор картици, нити на изборном летку Ђиласа, Шутановца, у оном споту у којем играју баскет социјалисти. Ако неко жели промену, треба да подржи оне који ту промену треба да донесу. Због тога што су потпуно другачији, због тога што на другачији начин гледају живот", рекао је Јовановић.

Он је додао да субота, 17. фебруар, није био дан за показивање прстом у мост преко Саве, нити дан за расправе о томе да ли нешто треба да буде општина или не, већ дан у коме су сви били дужни да се сете шта се десило пре десет година.

"Ми смо једина странка која је у суботу поменула годишњицу косовске независности. И у томе смо били усамљени, као што смо пре десет година били једина странка коју су палили и рушили, једина странка која се није гурала на оној бини испред Скупштине", навео је Јовановић.

уторак, 14. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара