Ниједан од понуђених одговора: Оштрије контроле у превозу

Кандидат за градоначелника изборне листе Ниједан од понуђених одговора (НОПО), Алекса Вујовић, поводом проглашења те листе са бројем 20, поручио је грађанима да ће пооштрити контроле у градском превозу, ако буде изабран за градоначелника.

Први на листи НОПО-а је објаснио да гориво кошта, возила морају да се одржавају, возачи примају плате.

"Свако ко не плаћа карту, тај пљачка Београд и све вас који се возете легално као и да нико не може да се вози бесплатно", рекао је Алекса Вујовић.

На питање које мере ће применити у циљу спречавања "шверцовања", Вујовић је указао да ће тражити да контролори у превозу добију право да легитимишу кориснике, чиме ће им бити омогућено ефикасно кажњавање, а казне ће брзо неплатише довести у ред.

Листа под називом "Ниједан од понуђених одговора" у најмању руку је, наводи Танјуг, политички "дежа ви", јер подсећа на својевремене случајеве попут "четки и метли", али и неке од политичких "штосева" Белог, у скорије време.

Први на листи, Алекса Вујовић, по занимању је избеглица, док је други Јован Вуковић - председник, а трећа Катарина Мајсторовић - феминисткиња.

На листи су се нашли одборници чија занимања су, како је наведено, "читач бројила", калфа, саливачи страве, цветићи, хомеопате, водичи кроз ноћни живот Ваљева, чаробњаци, дромбуљаши, али и цртачи јапанских обрва, еротски масер, биткоин мајнерка, лото девојка...

На листи је најстарији кандидат музичар (66), док најмађи кандидати "сувозач" и "протојереј" имају по 22 године.

Иначе НОПО је бивша парламентарна политичка странка, регистрована као партија која заступа влашку националну мањину, а оснивач и председник је Никола Тулимировић, а на парламентарним изборима 2012. године носилац листе био им је Ђорђе Вукадиновић.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво