Стефановић: Компанији "Венси" биће поклоњено земљиште око аеродрома

Председник Левице Србије Борко Стефановић упозорио је да ће француској компанији "Венси" уз концесију за аеродром "Никола Тесла" бити поклоњено и земљиште око аеродрома.

После уговорене концесије, о којој иначе и даље не знамо све детаље, Скупштина акционара ће 28 парцела око аеродрома унети у његово власништво, рекао је Борко Стефановић испред листе "Драган Ђилас – Београд одлучује, људи побеђују".

То конкретно значи да држава поклања компанији "Венси" земљиште у вредности од милион и по евра, пошто је концесија договорена, навео је Стефановић.

Само од паркинга, који је такође предат на управу компанији "Венси", та фирма ће зарађивати око два милиона евра годишње, прецизирао је Стефановић.

Очекујемо да 4. марта променимо градску власт и гласамо за листу број 11 "Драган Ђилас – Београд одлучује, људи побеђују", јер је наш предлог решења за аеродром био да се градска власт пријави на тендер и преузме аеродром на концесију, истакао је Стефановић.

Данас се огласио и глумац Сергеј Трифуновић који подржава листу "Драган Ђилас Београд одлучује, људи побеђују!" који је поручио да је потребно сачувати стари Савски мост. Он сматра да је, ако се гради нови мост, стари потребно сачувати као споменик. 

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво