Ђилас: Емитовање спота да сви виде какви су они који воде земљу

Носилац листе "Београд побеђује – људи одлучују" Драган Ђилас дао је сагласност генералном директору РТС-а Драгану Бујошевићу за емитовање спота листе "Александар Вучић зато што волимо Београд" у којем се налази његова слика и позвао да буде емитован што више "да би цела Србија још једном видела ко су и какви људи који данас воде нашу земљу".

Како је саопштено, Ђилас је писао Бујошевићу, поводом информације објављене у Информеру да се РТС обратио РЕМ-у са захтевом да се донесе одлука о неемитовању спота листе "Александар Вучић зато што волимо Београд", јер се у споту налази његова слика.

"Не знам да ли је информација тачна, јер ју је објавио Информер који веома ретко преноси истину, али ако јесте овим путем Вас обавештавам да дајем сагласност за емитовање поменутог спота", наводи Ђилас у писму Бујошевићу.

Што се писања РЕМ-у тиче, Ђилас је очекивао да им се РТС обрати за мишљење када је "Александар Вучић на јавном сервису на коме је гостовао као председник Србије преко 25 минута говорио о београдским изборима, представљајући листу СНС-а".

"Или када је мене и моје партнере путем тог истог јавног сервиса на дан убиства господина Оливера Ивановића називао јадницима и бедницима", нагласио је Ђилас.

Он је "најискреније замолио" Бујошевића да не покушава ни сада да га заштити, пошто то није учинио ни раније, нити му омогућио да у истом времену одговори Вучићу.

"Уместо 'овакве 'заштите', позивам Вас да овај спот емитујете што је могуће више, ако треба и бесплатно, да би цела Србија још једном видела ко су и какви су људи који данас воде нашу земљу", закључује Ђилас.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво