Антић и Јелица Сретеновић са Звездарцима

Александар Антић, кандидат за градоначелника Београда листе Ивица Дачић СПС – ЈС Драган Марковић Палма, и Јелица Сретеновић, позната глумица и кандидат за одборника на листи СПС – ЈС, разговарали су, у оквиру кампање, са грађанима Звездаре.

"Рођена сам на Звездари, и целог живота овде живим, и као Звездарка имам један сан. Сањам да се Звездарска шума уреди и да се направи један едукативни камп са различитим садржајима. Можемо да искористимо постојећу опсерваторију, а обавезно да се направи и позорница, јер о чему бих ја размишљала него о позорници и позоришту", рекла је Јелица Сретеновић.

Додала је да је "Звездарка од главе до пете" и поручила својим суграђанима, да гласају за најбоље и да 4. марта заокруже број 3.

"Наравно да нам је важно да развијамо Звездару у инфраструктурном и комуналном смислу, и последњих година се доста тога и урадило. А нама је једнако важно да улажемо и у културу, спорт и образовање, зато ћу ја инсистирати да се у будућем периоду више улаже у програме који ће промовисати културу и фаворизовати образовне садржаје. Едукативни камп је одлична идеја и само једна од многих које имамо намеру да спроведемо, а све са циљем да овај део града учинимо још бољим местом за живот", истакао је Александар Антић.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво