Представници ПОКС-а са делегацијом Удружења Крајишника и монархиста

Кандидат за градоначелника листе "Покрет обнове Краљевине Србије" Војислав Михаиловић изјавио је да, уколико се обнови краљевина, српски краљ неће бити краљ само Србије, него и свим Србима у свету, као и Републике Српске, ако грађани тог ентитета то буду желели.

Носилац листе Покрета Предраг Марковић, Михаиловић и посланик Жика Гојковић разговарали су са делегацијом Удружења Крајишника и монархиста, на челу са председником Стевом Карановићем, наводи се у саопштењу.

Представници "Покрета обнове Краљевине Србије" упознали су ово удружење са програмом странке и свим предностима које монархистичко уређење има у односу на републиканско и како би се то одразило и на Србе у Републици Српској и расејању.

Они су навели пример да је британска краљица Елизабета Друга, без обзира на сувереност држава, у исто време краљица не само Велике Британије, него и Канаде, Аустралије, Новог Зеланда, Јамајке, Барбадоса, Бахама, Гренаде, Папуе Нове Гвинеје, Соломонских Острва, Тувалуа, Свете Луције, Сент Винсента и Гренадина, Антигве и Барбуде и Сент Китса и Невиса.