Александар Шешељ: Желимо Београд на српски начин

Кандидат СРС за градонаццелника Београда, Миљан Дамјановић и заменик шефа изборног штаба Александар Шешељ представили су данас, у оквиру изборне кампање, програмску идеју братимљења српске престонице са северном престоницом Русије - Санкт Петербургом.

Предствници радикала су програмску идеју братимљена представили суграђанима, који су се на симболичан начин окупили испред последњег руског цара Николаја Другог.

"Република Србија и Руска Федерација су две пријатељске земље, а Срби и Руси су два братска народа. Наш циљ је да након ових избора остваримо сарадњу, да побратимимо Београд са Санкт Петербургом, северном престоницом Русије, другим највећим градом у Русији, не само у социјалној, економској, културној већ и у инфраструктурној сфери", рекао је Александар Шессељ.

Додао је да у Санкт Петербургу постоји метро који је најдубли на свету, који је један од најбољих и који, у просеку, касни два минута годишње.

"Ми желимо да учествујемо у власти након ових избора, желимо да доведемо Русију у Београд", рекао је Александар Шешељ и додао:"Желимо Београд на српски начин!".

четвртак, 18. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво