Антић: Бићемо најпријатније изненађење на изборима

Кандидат коалиције СПС - Јединствена Србија за градоначелника Београда Александар Антић поручио је, на предизборном скупу на Новом Београду, да ће та коалиција бити најпријатније изненађење на београдским изборима.

Антић је рекао да је кључни елемент за њихов позитиван резултат велика подршка Ивице Дачића и Драгана Марковића Палме, који, како је казао, имају велики ауторитет и у Београду и у целој Србији.

"Пре свега ћемо у Београду ојачати социјални програм, односно даћемо већу подршку свим рањивим категоријама. Затим, залажемо се за већу подршку политици рађања, породици, трудницама, породиљама, као и нашим старијм суграђанима који су градили и изградили Београд. Ми смо изградили Нови Београд и поносни смо на то", рекао је синоћ Антић.

Антић је истакао да Нови Београд, као највећа општина у Србији, треба да буде локомотива развоја престонице. 

"Пред Београђане излазимо са планом и програмом и резултатима. Желим да будем градоначелник Београда, али више од свега хоћу да победимо на Новом Београду, који је дуго био бастион Социјалистичке партије и биће опет", казао је Антић.

На скупу се обратио и председник ЈС Драган Марковић Палма који је рекао да ће коалиција "СПС - Јединствена Србија" на београдским изборима имати двоцифрен резултат.

Марковић је казао да је то порука и за шефа ове коалиције Ивицу Дачића, који се, како је навео, у овом тренутку у Њујорку и Вашингтону бори за Србију. 

"Београд има два милиона становника и ми сви заједно треба да се боримо да Београд не буде опозиција Србији и да и даље владајућа коалиција врши власт у Београду и свим општинама у интересу грађана", рекао је Марковић. 

Марковић је навео да је ово коалиција која "никада није издала Београд, Србију и српски народ и никада их неће издати".

"Морамо све учинити да српска памет остане у Србији. Једна од мера је да не могу свима бити исте плате у државним и јавним службама. Ко има резултат, већа плата. За нас је кључна ствар способност, а не поодбност", закључио је Марковић.

 

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво