ЛДП: Да Београд боље третира предузетнике и иноваторе

Кандидат за одборника на београдским изборима Иван Деспотовић наводи да нова лица Либерално-демократске партије желе да промене начин на који град третира предузетнике и иноваторе, те да нико боље од Београда не може да их повеже.

Иван Деспотовић наводи да жели да помогне младима.

"Желимо да подстакнемо иновативни и предузетнички дух кроз образовање. Хоћемо да помогнемо стартаповима и предузетницима кроз отварање различитих бизнис инкубатора који ће са њима радити", поручио је Деспотовић.

Према његовим речима, не постоји нико ко би могао боље да повеже предузетнике и иностране инвеститоре од Београда и то мора да буде улога града.

Додао је да ће такав приступ повећати запосленост и створити простор за идеју да најбољи у овом граду морају добити подршку.

Истакао је да град мора да буде отворен и да чује идеје предузетника, те да те идеје кроз различите програме подржи.

"Нема потребе да велике светске компаније решавају проблеме у Београду, када најбоља решења за то имају креативни млади људи који овде живе и те проблеме најбоље познају", рекао је Деспотовић.

Додаје да младима треба пружити прилику да остану и остваре своје циљеве.

"Ми не смемо да пропустимо неки српски 'Скајп' зато што смо били неодговорни, већ да пружимо прилику људима да остану овде и остваре се у свом граду", поручио је Деспотовић, саопштено је из ЛДП-а.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво