СНС: Неуспех опозиције да пошаље ружну слику Србије у свет

Српска напредна странка саопштила је да представницима целе опозиције, "ни све тајкунске паре, лажи, циркуске представе, обмане и увреде", нису помогле да пошаљу ружну слику Србије у свет.

"Грађани Београда и Србије послали су им јасну и директну поруку - да не желе никада више да стану уз лопове и лажове, представнике лоповско-тајкунске коалиције, који су годинама уништавали нашу државу и чинили све да униште будућност наше деце", истиче се у саопштењу.

Како наводе из СНС-а, шта народ мисли о Ђиласу, Шапићу, Јеремићу, Јанковићу, Шутановцу, Тадићу, Живковићу и њиховом шефу Мишковићу, довољно говори чињеница да вечерас нису успели да окупе ни 580 својих чланова и да је Синиша Мали имао више људи на трибини у Вреоцима него сва опозиција на вечерашњем протесту.

"За разлику од свих њих, Српска напредна странка је увек радила у корист грађана и наставиће да се свакодневно бори за њихов бољи живот и већи стандард, за развој и напредак, јер волимо Београд и целу Србију", закључује се у саопштењу.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво