Стефановић и Поповић Ивковићева o Шапићевој изјави

Министар унутрашњих послова и функционер СНС-а Небојша Стефановић позвао је председника општине Нови Београд Александра Шапића да пријави тужилаштву сва сазнања у вези са убиством Оливера Ивановића с обзиром да, како наводи, "нема дилему" о убици.

"Позивам Александра Шапића да пријави тужилаштву сва сазнања која има, с обзиром да "нема дилему" по питању починиоца. Толико о поштењу, доброти и обзирности" написао је Стефановић на свом Твитер налогу, поводом Шапићевих коментара његовог обраћања јавности.

Стефановић је на свом Твитеру налогу објавио принтскрин Шапићеве изјаве порталу ФОС медија.

"Нећу да улазим у то, човек је данас убијен, нисам ја пророк, ни полиција. Само је брука и срамота да је човек прошао све што је прошао, који је лежао три године у затвору, прошао ратове, да га сада неко убије на кућном прагу практично у свом родном граду. А ко га је убио, то мислим да и није нека велика дилема", пренео је тај портал речи Шапића.

Шапић је у међувремену реаговао на Стефановићеве наводе на прес-конференцији, тврдњом да ниједном својом изјавом председника Србије није повезао са убиством Оливера Ивановића.

Стефановић је на данашњој конференцији за новинаре рекао да је изгледа Ради Трајковић, Саши Јанковићу, Ђиласу, Шапићу, Шутановцу дозвољено да сваког дана оптужују Вучића, јер стоје иза изјава у којима повезују или Вучиха или српски народ или власт са убиством, не нудећи било какве доказе за то.

И државна секретарка МУП-а Србије Биљана Поповић-Ивковић реаговала је на изјаву председника општине Нови Београд.

"Докторе Шапићу, срам да вас буде! Нисте само бахат цовек, кукавица, већ сте и лажовчина, као ваш пријатељ Драган Ђилас...Ви не трепнете, а да не изнесете гнусну лаж", написала је Поповић Ивковићева на свом Твитеру.

Функционерка СНС-а је испод те реакције такође објавила исту Шапићеву изјаву.

Стефановић: Брига о људима је приоритет Владе

У оквиру кампање председник Градског одбора Српске напредне странке Небојша Стефановић разговарао је са најстаријим суграђанима општине Звездара, и том приликом нагласио да је циљ владе да искористи искуство људи који су градили Београд и Србију.

Додао је да то већ чине укључивањем пензионера у тренинге и обуке, што, како каже, није била пракса у неким ранијим временима.

"На тај начин они не преносе своје знање само младима, већ и институцијама које брину да Београђани данас живе боље", истакао је Стефановић и додао да је брига о људима приоритет Владе.

"Желимо да људи знају да крај радног века не значи да су непотребни друштву и да желимо да их укључимо у све процесе", поручио је Стефановић пред више од 400 пензионера.

четвртак, 09. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара