Ђилас: Биће теже јер нисмо једна листа

Кандидат за градоначелника Београда Драган Ђилас изјавио је да је предлагао да сви бивши лидери ДС-а заједно учествују на београдским изборима, али да појединци у опозицији то нису желели, због чега ће бити теже победити СНС на предстојећим изборима.

"Понудио сам и да не водим ту листу, да нађемо неког ко је способан, ко можда и није политичар, али нису хтели", рекао је Ђилас за Н1.

Додао је да је уверен да може да победи СНС на изборима и да је коалиција на чијем је челу једина за коју, како каже, нико не сумња да ће прећи цензус.

Ђилас је рекао да ће у понедељак бити формирана група грађана, а да ће у среду бити предати потписи за кандидатуру.

Како је рекао, име листе биће познато до краја недеље и додао да не може да говори о именима на листи коју предводи.

На питање када ће предати листу, рекао је да је то мање битно и да је "важна само промена власти" и додао да "гарантује да ће направити систем који ће помоћи људима у Београду".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво