СРС од данас званично у кампањи

Листа "Др Војислав Шешељ - Српска радикална странка" за изборе у Београду званично је проглашена под бројем два и од данас, СРС је и званично у кампањи, рекао је председник београдског одбора те странке и народни посланик Миљан Дамјановић.

То, како је Дамјановић рекао, показује "супериорност СРС-а у односу на друге странке, озбиљну организацију и спремност" да се у најкраћем року чланови, симпатизери и сви који подржавају политику СРС одазову на њен позив и да се брзо предају потребни потписи, "упркос опструкцији нотара".

Веома је важно када се предаје листа, истиче Дамјановић, који је и кандидат СРС за градоначелника Београда, јер то, по његовом мишљењу, показује организациону способност једне политичке организације, а брзом предајом довољног броја валидих потписа "руши се и стереотип" истраживања јавног мњења која често показују да је СРС испод цензуса.

"Увек нам дају много мање него што на крају добијемо, а ми показујемо да то није истина, јер да је тако, ми не бисмо имали оволики број потписа и овако брзо не бисмо успели да организујемо све те људе да нам дају подршку. То је први корак подршке који очекујемо, а други ће бити 4. марта. Очекујемо да ће резултат бити много бољи него што нам поједине агенције дају и то ће за нас бити највећа победа", рекао је он.

СРС ће од данас, како је рекао, свакодневно обавештавати грађане Београда о проблемима, али и о решењима које нуди СРС, "како би им живот после избора био лакши, бољи, квалитетнији", а СРС, истиче Дамјановић, очекује много бољи резултат, него пре годину и по дана када је освојила више од осам одсто подршке бирача.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво