ПС: Подршка листи "Александар Вучић – Зато што волимо Београд"

Градски одбор Покрета социјалиста Београд дао је вечерас пуну подршку изборној листи "Александар Вучић – Зато што волимо Београд", за београдске изборе који су заказани за 4. март.

"Покрет социјалиста ће са својим пријатељима и саборцима из Српске напредне странке наставити и даље да се бори за бољи, развијенији и модернији Београд", наведено је у саопштењу Покрета социјалиста.

Баш зато што волимо Београд, истиче ПС, сматрамо да наш град заслужује да настави путем којим је 2014. године започео да корача, а то је пут ка друштву модерних европских престоница.

"Београд може и мора да постане још боље место за живот свих Београђана, а изборна листа 'Александар Вучић – Зато што волимо Београд' је листа коју чине људи који својим квалитетима и знањима гарантују да је тај циљ остварив", навео је Покрета социјалиста.

Истичу да пред Београђане излазе са резултатима четворогодишњег одговорног рада.

"За разлику од свих досовских партија које Београђанима нуде само мржњу према једном човеку - Александру Вучићу, ми пред Београђане излазимо са резултатима четворогодишњег марљивог и одговорног рада. Покрет социјалиста је поносан што је део тима који воли Београд", истакнуто је у саопштењу.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво