Избори у Београду четвртог марта

Председница Скупштине Србије Маја Гојковић расписала је локалне изборе у Београду за четврти март. Истог датума избори ће бити одржани и у општинама Бор и Аранђеловац.

Рокови за извршење ове одлуке почињу да теку даном објављивања одлуке у Службеном гласнику, навела је председница Скупштине Србије.

Позвала је грађане Београда, Бора и Аранђеловца да изађу на изборе јер својим гласом одлучују како ће изгледати будућност њихових градова, живот њихових породица и пријатеља.

"Важно је да на ове изборе изађу сви и да бирају вредне и марљиве људе", рекла је Гојковићева.

Поручила је грађанима да онога дана када гласају имају у виду да се гласа за одборнике у тим скупштинама и да је важно да погледају ко се налази на листи и ко су ти људи, какве су им биографије и шта су до сада радили и гласају искључиво за њихове планове и програме и идеје.

Она их је позвала да не гласају "против" јер се од гласања "против" не живи боље, нити ће бити више школа, вртића, домова здравља...

Кандидатима за одборнике је поручила да озбиљно схвате кампању и да својим радом и одговорношћу покажу да поштују Београд, Бор и Аранђеловац и њихове грађане и да се искључиво такмиче и обраћају грађанима идејама, а не мржњом.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво