Понављање избора на осам бирачких места 11. априла

Републичка изборна комисија донела је решење о понављању избора за председника Србије на осам бирачких места, на којима је поништила гласање.

Избори ће бити поновљени 11. априла и то на по једном бирачком месту у Краљеву, Панчеву, Вршцу, Врбасу, Тополи, Зрењанину, Бачкој Паланци и београдској општини Звездара.

На поновљеним изборима за председника Србије на осам бирачких места право гласа има 9.851 бирач.

Биће штампано 9.900 гласачких листића, од чега је 49 резерва гласачких листића – 0,5 одсто од коначног броја бирача на бирачким местима на којима се понавља гласање.

Гласачки листићи, који ће бити штампани са једном, две, три или четири језичке варијанте, биће идентични онима са избора 2. априла, са назнаком да су избори поновљени.

Гласачки листићи биће лед сиве боје, а контролни лист за проверу исправности гласачке кутије штампаће се на хартији резедо боје.

Избори ће 11. априла бити поновљени на бирачком месту број 77 МЗ "Миријево" на територији општине Звездара, на бирачком месту број 11 Дом културе Клек у општини Зрењанин, бирачком месту 48 – ОШ "Бранко Радичевић", Уљма на територији града Вршца, на бирачком месту 11 Клуб пенизонера, Глогоњ на територији града Панчева.

Понављање избора биће и на бирачком месту 11 ОШ "Свети Сава", Бачка Панака, на бирачком месту број 5 зграда прве месне заједнице у Врбасу, на бирачком месту број 18 Основна школа, Јеленац на територији општине Топола и на бирачком месту број 10 Основни суд у Краљеву.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво