Стефановић и Антић: Јасна порука грађана 2.априла

Члан Председништва Српске напредне странке Небојша Стефановић и потпредседник Главног одбора СПС-а Александар Антић, изразили су у Сопоту уверење да ће на изборима 2. априла грађани послати јасну поруку - да је Србија на правом путу.

Стефановић и Антић су обишли десетак домаћинстава и са грађанима Сопота разговарали о важности предстојећих председничких избора, истиче се у саопштењу.

Они су нагласили су да је брига о грађанима политика коју заступа Александар Вучић.

Према Стефановићевим речима, само уз Александра Вучића Србија може да иде напред.

"Хоћемо да покажемо да је брига о сваком човеку политика коју заступа Александар Вучић, она политика која гарантује будућност Србије. Нема успешне земље која не брине о томе шта њени грађани желе, како да обезбедимо бољу инфраструктуру, како да обезбедимо боље пензије и плате", рекао је Стефановић.

Он је додао да зато са сваким човеком хоће једнако да разговарају, да сваки човек у Србији има једнаке шансе да ради, да напредује и да у плодовима тог рада ужива.

"Обишли смо више различитих породица, али сви имају једну мисао, како да се Србија развија брже и снажније и сви виде да то може да уради једино Александар Вучић", рекао је Стефановић.

Антић је истакао да Вучић инсистира да се увек буде на терену, те да је за ову Владу сваки човек једнако важан.

"Уверен сам да ћемо 2. априла сви заједно послати једну поруку да је Србија на правом путу, да на том путу жели и да остане, да ћемо добити јаког и снажног председника, снажне и стабилне Србије и да ћемо заједно са нашим грађанима наставити да стварамо пристојно друштво и бољу будућност", рекао је Антић.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво