Јанковић: Немам право да одустанем

Председнички кандидат Саша Јанковић одржао је предизборни скуп на платоу испред Српског народног позоришта у Новом Саду. На скупу је осим њега говорило још неколико познатих личности, које подржавају његову кандидатуру.

Обраћајући се присутнима испред Српског народног позоришта у Новом Саду, Саша Јанковић је поручио да нема право да одустане и додао да ће га људи ретко видети насмејаног јер, како каже, схвата какву одговорност има.

"Знам једно, нећу вас изневерити, наставићу да будем један испред вас. Не осећам се храбрим, игром случаја рефлектори су упрти у мене, а могли су бити уприти у било кога у вас. Само ћу радити свој посао, а мој посао ће бити да зауставим оно што треба да се заустави и да похвалим оно што је за похвалу", рекао је Јанковић.

На скупу су говорили и Србијанка Турајлић, редитељ Кокан Младеновић, кошаркашки тренер Душан Ивковић, глумац Сергеј Трифуновић и академик Душан Теодоровић.

По окончању скупа окупљени грађани су заједно са Јанковићем прошетали централним градским улицама, а скупу су присуствовали и чланови руководства Демократске странке на челу с председником Драганом Шутановцем.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво