Радуловић: Нисмо сви исти, ја ћу све што кажем и урадити

Председнички кандидат Доста је било Саша Радуловић обишао је Горњи Милановац где је рекао да очекује да ће бити другог круга председничких избора, као и да ће ДЈБ подржати било ког кандидата опозиције, а да је уверен да ће то бити он. Радуловић је посетио и Прибој где је грађанима поручио да их је премијер Александар Вучић слагао да ће увести ред у Фабрику аутомобила Прибој (ФАП) и додао да он нигде није увео ред.

Саша Радуловић обишао је Горњи Милановац где је рекао да очекује да ће бити другог круга председничких избора, као и да ће ДЈБ подржати било ког кандидата опозиције, а да је уверен да ће то бити он.

Тврди и да подршка ДЈБ расте.

"Обилазимо целу Србију и мислим да су моје шансе да уђем у други круг најјаче", сматра Радуловић.

Такође оцењује да се Александар Вучић "плаши" и да зато не жели да иде у тв дуел.

Током обиласка Прибоја, грађанима је поручио да "Александар Вучић нигде није увео ред".

"Слагао вас је за ФАП, као што је слагао и за Икарбус, Петрохемију, Прву Петолетку, РТБ Бор, Србијагас и све друго. Не само да није увео ред него је мене спречио да то урадим 2014. године, због чега сам поднео оставку", рекао је Радуловић грађанима Прибоја.

Како се наводи у саопштењу, Радуловић је позвао грађане да изађу на биралишта и гласају, односно да не поверују у приче да су сви политичари исти.

"Нисмо сви исти. Ја нисам исти. Ја стојим иза сваке речи коју изговорим и све оно што кажем ја ћу и урадити", рекао је Радуловић.

Покрет "Доста је било" оценио је раније данас да актуелни премијер и председнички кандидат владајуће коалиције Александар Вучић планира да фиктивним гласовима са Косова и Метохије оствари победу већ у првом кругу.

У саопштењу "Доста је било" наводи се да је Вучић проценио да му за победу у првом кругу недостаје око 60.000 гласова и да је због тога на синоћној седници Републичке изборне комисије прибегао, како се наводи, "старом добром Милошевићевом методу - обезбеђивању фиктивних гласова са Косова и Метохије".

Републичка изборна комисија усвојила је ноћас, два сата после поноћи, Упутство за спровођење гласања на изборима за председника Србије 2. априла на Косову и Метохији, за које је процењено да без подршке Организације за европску безбедност и сарадњу (ОЕБС) не могу бити безбедно спроведени.

"Упутство предвиђа да се, по затварању биралишта, џакови са гласачким листићима транспортују ван јужне покрајне и да се пребројавање гласова и утврђивање резултата обавља у Врању и Рашкој. Коза ће, дакле, чувати купус, као и на претходним изборима", наводи у саопштењу "Доста је било".

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво