"Вучић кандидат народа, а иза кога стане народ мора да буде председник"

Члан Председништва СНС-а Небојша Стефановић, председник Покрета социјалиста Александар Вулин и потпредседник Главног одбора СПС-а Александар Антић поручили су у разговору са грађанима Гроцке да је Александар Вучић на председничким изборима кандидат народа, а не политичких странака.

Стефановић је захвалио свим грађанима на преданом и напорном раду и поручио да ниједан будући дан не сме да прође без труда, рада и бриге о људима.

"Оно што нас је Александар Вучић научио јесте да мора напорно да се ради, а обећања да се испуњавају, док разговарајући са вама увиђамо да нам верујете, јер нам више него икада пре говорите о својим жељама и плановима. То значи да верујете да можемо заједно да их остваримо", рекао је Стефановић.

Како је истакао, иза нас је време када се шачица људи богатила, а народ сиромашио.

"Нема више заштићених. Борба наше земље и Александра Вучића против криминала и корупције је бескомпромисна", истакао је Стефановић и поручио да је такође прошло време када су страни амбасадори одлучивали ко је крив а ко не, и да то сада раде судови. 

Он је нагласио да сада живимо у демократској земљи, о чему сведоче и текстови против Вучића и његове породице, који се свакодневно објављују у медијима.

Вулин је поручио да је Вучић кандидат слободне Србије, "Србије која сама одлучује ко су јој пријатељи и сама бира шта да сеје, а шта да жање".

"Досовци се сада труде да нас убеде да неће више да раде оно што су радили пре, а потрошили су све време да ураде нешто за себе, а не за Србију", рекао је Вулин и позвао грађане да гласају за Вучића, јер он није кандидат ниједне партије, већ кандидат слободне Србије. 

Антић је такође подвукао да је Вучић кандидат народа, а не политичких странака. 

Он сматра да је Вучић пробудио народ, али и да смо сада на половини пута, истичући да избори показују да ли ћемо све започето и спровести до краја. 

"Иза Вучића је стао народ, а иза кога стане народ мора да буде председник Србије", закључио је Антић.

"Вучић једини кандидат коме је општи интерес изнад личног"

Потпредседник СНС-а Марко Ђурић поручио је да, осим Александра Вучића, међу председничким кандидатима нема ниједног који је спреман да политичку каријеру и лични интерес подреди општем интересу и да је једини који је у стању да важним светским државницима каже да му је интерес Србије изнад свега.

"За разлику од осталих Александар Вучић не ради за моћ, привилегије и новац. Наш лидер Александар Вучић се и по тим личним особинама издваја у односу на друге кандидате, и он спада у групу политичара који имају најплеменитији мотив - он је човек који жели да буде упамћен као неко ко је урадио нешто важно и велико за своју земљу", рекао је Ђурић.

Ђурић је на предизборном скупу Српске напредне странке у Бачкој Паланки истакао да зато 2. април за читаву Србију треба да буде дан на који ћемо се са поносом сећати као дана када је Србија донела кључну политичку одлуку за своју будућност.

"На основу свих параметара Србија је данас после две деценије мрака сигурно и стабилно на путу опоравка и то је најдрагоценија тековина онога што смо за три године постигли", објаснио је Ђурић и додао да је Вучић једини председнички кандидат који грађанима говори истину у очи.

"Александар Вучић нашом подршком треба да добије прилику за историјску мисију, као што је то чинио Милош и други велики лидери у српској историји. Александар Вучић може и треба да буде велики и ми заједно са њим треба да учинимо Србију бољом и јачом", поручио је Ђурић.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво