Стаматовић: Рецепт Златибора за целу Србију

Председнички кандидат Милан Стаматовић посетио је у оквиру кампање, предузеће "Електроват" у Чачку које је извођач радова на пројекту "Златиборских електрана", и изјавио да је његова визија да цела Србија буде као Златибор.

Стаматовић је рекао да је, пуштањем у рад прве мини хидроелектране "Бели камен" на ушћу Рибнице у Црни Рзав, Златибор добио прве мегавате своје "зелене енергије", а да изградњом још две мини хидроелектране у Семегњеву, уз максималне напоре златиборске локалне самоуправе, Чајетина полако постаје и еколошка општина, преноси Танјуг.

Он је, како се наводи у саопштењу, изразио бојазан да би, формирање "Парка природе", најављено уочи изборне кампање, појаса који би захватао већи део подручја Златибора и Чајетинe, могло да угрози и тај и још неке пројекте, као што је изградња "Златиборске гондоле", наводи се у саопштењу.

Стаматовић је, како преноси Бета, изјавио и да ће после завршетка председничке кампање кренути у оснивање озбиљне политичке партије која ће почивати на тиму.

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се