Радуловић: Одговараће сви који су пљачкали Србију

Председнички кандидат Саша Радуловић је у Kрушевцу, у наставку кампање, рекао да ће, након победе покрета "Доста је било" на председничким, а потом и парламентарним изборима, сви који су учествовали у пљачкашким приватизацијама одговарати.

"За сваку пљачкашку приватизацију, а нема их 24 него 1.024, објавићемо све што се десило. Држава има све податке о томе. Све истраге су урађене, ја то знам јер сам радио на њима", рекао је Радуловић грађанима Крушевца.

Како тврди, људи који су учествовали у пљачкашким приватизацијама не само што нису одговарали, него су амнестирани попут Богољуба Карића који данас учествује у председничкој кампањи кандидата власти, или Млађана Динкића, главног премијеровог саветника за Арапе.

Поновио је шта ће, ако победи, спровести према плану у 20 тачака.

Раније данас, Радуловић је у Параћину, у наставку кампање, рекао да је за победу на изборима кључна излазност бирача и да на председничким изборима нема расипања гласова и цензуса, као на парламентарним. 

"Суштина је – што више људи изађе, то су веће шансе да имамо други круг. А у другом кругу Александар Вучић је готов", верује Саша Радуловић.

Како је навео, у случају његове победе биће расписани и парламентарни избори, а онда ће ДЈБ укинути партијско запошљавање, вратити отете пензије пензионерима и плате здравственим и просветним радницима, војсци и полицији...

Наводи да се новац расипа, а грађани су сиромашни "јер нам је државу појела корупција, чији је центар у самом врху власти".

Радуловић је у Крушевцу рекао да ће, након победе ДЈБ на председничким, а потом и парламентарним изборима, сви који су учествовали у пљачкашким приватизацијама одговарати.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи