Стефановић: Избор Вучића је опредељење за будућност

Члан Председништва СНС Небојша Стефановић уверен је да дуге, до сада незабележене колоне људи, који стрпљиво чекају да својим потписом подрже кандидатуру Александра Вучића за председника Србије, гарантују да ће се грађани Србије определити за будућност, а не за прошлост и деструкцију.

"Огроман број грађана наше земље, који су већ сада, у десетинама хиљада, пружили подршку кандидатури Александра Вучића за председника Србије, говори о томе колико су људи озбиљно схватили потребу да се боре за наставак добре политике, која гарантује бољи живот и економски просперитет", навео је Стефановић у писаној изјави медијима.

Он каже да без обзира на све покушаје разних досовских и квази досовских кандидата да врате Србију у прошлост и себи обезбеде нови мандат за пљачку грађана, јасно је да ће се грађани Србије на изборима борити да масовно подрже Вучића и политику стабилности, отварања нових радних места, пристојне и уређене Србије.

Томић: Јанковић урушио институцију, ДС урушвала све по Србији

Члан Председништва СНС-а Александра Томић изјавила је да онолико колико је Саша Јанковић кршио Устав и закон и урушио институцију омбудсмана, толико су и Демократска странка и њени функционери пљачкали и урушавали све по Србији.

Томићева је поручила да резултати катастрофалне економске политике ДС-а су дугови које и данас плаћамо, прескупи кредити којима су нас задуживали, незапосленост од 26,1 одсто, армија од 500.000 незапослених, економски пад од 3,6 одсто БДП-а, просечна плата од 250 евра...

"За разлику од њихове политике разарања и уништавања државе, резултати економске политике Александра Вучића и СНС-а су такви да Србија данас има суфицит од 11,5 милијарди динара (иако је планиран дефицит од 25,8 милијарди динара), отворених нових 55 фабрика, 130.000 новозапослених радника, изграђених 138 километара ауто-пута, обновљених 360 школа, болница, домова здравља и амбуланти, и незапосленост од свега 13 одсто", навела је Томићева у писаној изјави за медије.

Наш циљ је, поручила је, оздрављење српске привреде, отварање нових радних места, просечна плата од 500 евра и стварање модерне, уређене државе, а све то постижемо уз напоран рад и велику одговорност према грађанима Србије.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво