ПС: Кампања кандидата ДОС заснована на мржњи према Вучићу

Покрет социјалиста саопштио је да су кандидати ДОС-а поново показали да њихов политички програми и идеје не постоје и да су њихове кампање засноване искључиво на истинској мржњи и зависти према Александру Вучићу.

"Бившем досовском министру и бившем лажном заштитнику грађана и правом заштитнику ДОС-а, сметају Вучић и јака и стабилна Србија.

Они који су владали Србијом за време пљачкашких приватизација, трошили огромне дневнице, крили се иза јавних функција, владали у име амбасадора, сада би поново да Србију врате у ту прошлост", наводи се у саопштењу ПС.

У саопштењу се каже да они "из личног беса и сопствене немоћи, оспоравају Вучићу право да се кандидује, да излази пред грађане, да се оглашава, да ради и да се бори за своју Србију, иако су ти исти увелико потрошили милионе евра за кампању, лагали народ, иако су им Србија и њен развој на последњем месту".

"Све оно што они не умеју и не знају, уме, зна и може Александар Вучић - да воли своју Србију, да ради и да се бори за њу", закључује се у саопштењу , који је потписао шеф посланичког клуба ПС Ђорђе Комленски.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво