Главни одбор СНС-а једногласно: Вучић кандидат за председника

Главни одбор СНС-а једногласно подржао Александра Вучића за кандидата на изборима за председника Србије. Вучић прихвати кандидатуру.

У Београду је одржана седница Главног одбора Српске напредне странке, на којој је једногласно донета одлука о предлогу Председништва странке да Александар Вучић буде кандидат на изборима за председника Србије. 

Седници је председавао потпредседник Милош Вучевић, а лидер странке, премијер Александар Вучић, дошао је након окончане расправе.

Вучића је испред Центра "Сава", уз аплаузе, транспаренте подршке и скандирање његовог имена, дочекао велики број присталица СНС-а, а сличан дочек и дуготрајан аплауз га је сачекао и на самој седници од стране чланова Главног одбора.

Вучић се захвалио члановима СНС-а јер су, како је истакао, знали да направе разлику између "нас којима је Србија важнија од свега, и њих којима су џепови једино важни".

"Захвалан сам вама што смо последњих месеци показали свима како да одбранимо земљу и будућност", рекао је Вучић.

"Ви сте једина странка која није добијала гласове на популизму и лаким мерама, већ сте побеђивали јер сте радили најтеже задатаке", поручио је лидер СНС-а, обраћајући се члановима Главног одбора. 

Седница је одржана иза затворених врата.

Пре неколико дана, Председништво СНС-а је једногласно донело одлуку да Главном одбору предложи Вучића за кандидата за председника Србије.

Свих 185 одбора странке подржало је у међувремену предлог Председништва, односно Вучићеву кандидатуру.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво