СНС: Лаж да су одборници СНС-а бацали кутије у Шапцу

Српска напредна странка демантовала је да су одборници те странке у скупштини града Шапца бацали кутије по сали. СНС ће наставити свим легитимним путевима да се бори против "катастрофалне политике и пљачке коју спроводи Небојша Зеленовић и његови коалициони партнери", наводи се у саопштењу напредњака.

"Ноторна је лаж да је било који одборник и члан СНС-а бацао кутије по сали и понашао се непримерено", наводи се у саопштењу градског одбора СНС-а у Шапцу и додаје да су они згрожени медијском хајком која се води против њених одборника у скупштини града Шапца

Наводе да је истина да се коалициони партнер Небојше Зеленовића на челу са Софронијем Чоњагићем понашао непримерено и политички некоректно непоштујући процедуре, као и да је Чоњагић насилним путем покушао да спроведе сопствене интересе, у исто време изазивајући потпуни хаос у сали.

Напредњаци наводе и да је локални медиј под контролом Зеленовића монтирао снимак везан за догађај у Шапцу док су га остали медији пренели.

СНС наводи да ће грађанима након објављивања немонтираног материјала бити јасно да СНС говори истину, а да је Небојша Зеленовић поново покушао да их обмане.

СНС наглашава да ће наставити свим легитимним путевима да се бори против "катастрофалне политике и пљачке коју спроводи Небојша Зеленовић и његови коалициони партнери".

Од циља да се Шабац претвори у град са стабилним друштвом, друштвом  које има извесност у функционисању ГО СНС у Шапцу неће одустати, а "пљачка и манипулација Зеленовића и њему сличних мора да се заврши", поручили су напредњаци Шапца.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(петак, 06. мај 2016, 11:46) - saša [нерегистровани]

Sašayu@t-online.de

Pročitaj tekst još jednom, polako da bi razumeo, pa komentarisi.

(четвртак, 05. мај 2016, 20:49) - anonymous [нерегистровани]

Snimak

Sve se lepo vidi na snimku.