Оштра полемика Божовића и СНС о "Београду на води"

Председник Градског одбора ДС-а у Београду Балша Божовић рекао је да пројекат "Београд на води" није по уставу и законима Србије и да је реч "највећој корупцији на свету". Реагујући на изјаву Божовића, СНС је оптужио ДС да "заснива читаву кампању на мржњи према Вучићу и СНС-у, али и према Београду и инвестицијама".

Председник Градског одбора Демократске странке у Београду Балша Божовић позвао је грађане да гласају за ДС јер је то "глас против 'Београда на води' и против Српске напредне странке".

"Српска напредна странка је рекла да је поставила камен темељац за највишу зграду у Европи. Ми кажемо да је то камен темељац за највећу корупцију на свету. Пројекат 'Београд на води' није по Уставу и није по законима Републике Србије. Није јавни интерес када неко себи изгради кафану, хотел и шопинг мол, а све то плате грађани својим смањеним платама и пензијама", поручио је Божовић.

Реагујући на изјаву Балше Божовића, Српска напредна странка оценила је данас да је глас на изборима за Демократску странку глас против инвестиција и против нових радних места за која се СНС и њен председник Александар Вучић "боре сваког дана".

"Балша Божовић, као и целокупан ДС, заснива читаву кампању на мржњи према Вучићу и СНС-у, али и према Београду и инвестицијама. Током летовања на Малдивима, Божовић је заборавио све коруптивне радње својих страначких колега. Заборавио је пројекте ДС-а као што су подземни контејнери, због којих су грађани оштећени за 170 милиона динара. Божовић се не сећа ни реконструкције Булевара краља Александра, када су демократе наместиле тендер и украле више од 650 милиона динара", наводи се у саопштењу СНС-а.

Та странка је оценила и да су се функционери ДС-а понашали бахато, да су имали астрономске рачуне за телефоне и путовања и да су грађани претрпели вишемилионске губитке док су се "демократе шириле по виноградима и пашњацима".

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво