Селаковић: Вучић био више пута на Космету него иједан премијер

Александар Вучић је на Косову и Метохији боравио више пута него иједан председник Владе од 1999. године и инциденти, попут ноћашњег у Зубином потоку, не могу да га заплаше, поручио Никола Селаковић током страначке акције чишћења у Ариљу.

Никола Селаковић је рекао да такве ствари могу само још више да нас уједине да будемо још одлучнији у спровођењу политике на решавању проблема нашег народа на Косову и Метохији.

"То је политика очувања Срба на КиМ, њихове безбедности, економског опстанка и просперитета и заштита духовне, културне и црквене баштине", изјавио је Селаковић.

Резултат такве политике је, како је нагласио, несмањен број Срба на КиМ, извесност формирања Заједнице српских општина и много боље функционисање српских институција.

Селаковић је у Ариљу учествовао у страначкој акцији чишћења приобаља реке Моравице у којој је учествовало 350 активиста СНС-а и коалиционих партнера.

"СНС показује и овом акцијом да уједињени можемо све. На овај начин решаваћемо и све остале еколошке проблеме, који су последица немара и неодговорности свих нас. Показали смо у претходне две године да можемо да померамо непомерљиве ствари и мењамо непроменљиво. Вратили смо наду грађанима Србије и показали да су промене могуће", нагласио је Селаковић.

Подсетио је да је у протекле две године урађено преко 300 километара ауто-путева и пруга, изграђено 270 мостова, отворено 120.000 нових радних места, а само у прошлој години вредност страних инвестиција била је преко милијарду и 800 милиона евра.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво