Листа предвођена СНС-ом: "Александар Вучић - Србија Побеђује"

Српска напредна странка почела је широм Србије прикупљање потписа грађана за подршку кандидатури за учешће на предстојећим изборима, а потрпедседник странке Небојша Стефановић поручио је у Београду да су ово важни избори који ће одлучити будућност Србије.

"Ми не желимо повратак у прошлост, желимо снажне реформе и бољи живот грађана Србије. Наша борба биће да се обезбеди такав животни стандард какав постоји у развијеним државама Европе", рекао је Стефановић у општинском одбору СНС на Новом Београду.

Подсетио је да се листа зове "Александар Вучић - Србија побеђује", којом напредњаци желе да покажу да у Србији нема препрека када су сви јединствени.

Стефановић је изразио задовољство што се и на Новом Београду, а и широм Србије окупио велики број грађана који желе да подрже ову листу и изразио уверење да ће она освојити победу на изборима.

"Грађани хоће да покажу да је то врста јединства коју је наша листа успела да постигне и да им је таква врста сигурности за будућност Србије важна", рекао је Стефановић.

Додао је да на предстојећим изборима грађани треба да се определе за будућност и наставак оне политике коју представља Александар Вучић.

"Уверен сам да ћемо у рекордном року прикупити подршку грађана за кандидовање наше листе", рекао је Стефановић.

Он је рекао да ће листа окупљена око СНС предати потписе брже него што је то урадила иједна листа до сада.

"Радићемо докле год грађани буду желели да нам пруже подршку, и до у дубоко у ноћ, а наставићемо и сутра", рекао је Стефановић и додао да је сигуран да ће за врло кратко време прикупити огромну подршку.

Почетку прикупљња потписа присуствовали су и функционер СНС Братислав Гашић, као и колаициони партнери - председник СДПС Расим Љајић, председник Нове Србије Велимир Илић, председник ПУПС Милан Кркобабић...

Љајић је новинарима рекао да гужву каква је владала испред просторија општинског одбора СНС није видео дуго година и додао да верује да ће још вечерас бити прикупљено и много више потписа него што је потребно за предају изборне листе.

"То значи да бисмо у наредним сатима могли да предамо листу и да и званично отпочнемо изборну кампању која треба да буде крајње позитивна", рекао је Љајић.

Додао је да ови избори нису "избор за живот или смрт", али јесу важни за будућност земље и на неки начин референдум да ли Србија треба да иде брже напред или да тапка у месту.

"Верујем да ће грађани у великом броју изаћи на изборе и мирне главе се определити за оне које сматрају најбољима", рекао је Љајић.

И председник Нове Србије Велимир Илић очекује да ће ово бити најбрже прикупљање потписа.

"Очекујем убедљиву победу Александра Вучића и листе коју предводи и надамо се да ће то бити најубедљивија победа у последњих неколико година", рекао је Илић.

Председник Србије Томислав Николић потписао је данас Указ о распуштању парламента и расписао ванредне републичке изборе за 24. април.

На листи "Александар Вучић - Србија побеђује" поред напредањака биће и Социјалдемократска партија Србије, ПУПС, Нова Србија, Покрет социјалиста, Српски покрет обнове, Српска народна партија, Покрет снага Србије и Самостални ДСС.

 

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво