Курсна листа за 26. јун

Званични средњи курс: 117,9211

КУРСНА ЛИСТА БР.119 
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 26.06.2019. ГОДИНЕ

 

 

број коментара 0 Пошаљи коментар