АМСС: Боља проходност путева

Лепо и сунчано време са температурама око 30 степени у наредним данима допринеће растерећенијој вожњи и бољој проходности путева, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Путари ће користити период стабилног времена за поправку путева и свих новонасталих оштећења изазваних поплавама или обилним падавинама.

Зато ће њихово присуство бити веће и у наредним данима их треба очекивати на готово свим путним правцима у тим подручјима, као и на деоницама где су планиране и редовне поправке путева, саопштио је АМСС.

Према последњим информацијама из ЈП "Путева Србије" на наплатним станицама нема задржавања.

Из Управе граничне полиције јављају да нема задржавања на путничким терминалима на граничним прелазима, док теретна возила на излазу на Хоргошу чекају 420 минута, а на Келебији 240.

Из АМСС наводе да често долази до формирања дужих колона возила на улазу и на излазу из Мађарске и Хрватске, да тада задржавања могу бити вишесатна и дужа у односу на задржавање које возаче очекује на српским граничним прелазима.

Данас ће бити претежно сунчано и топло уз слаб ветар променљивог правца.

После подне уз локални развој облачности тек понегде је у брдско-планинским крајевима могућа краткотрајна киша или пљусак са грмљвином. Највиша температура од 29 до 31 степен.

број коментара 0 Пошаљи коментар