Радно време за празникe у Београду

Србија сутра и прекосутра обележава Сретење - Дан државности, који се празнују као нерадни дани, али ће пијаце и готово сви трговински објекти у Београду радити по уобичајеном радном времену, као и Паркинг сервис.

Током наредна два дана, 15. и 16. фебруара, грађанима ће на располагању бити 73 дежурне поште, док ће Главна пошта у Таковској 2 радити неизмењено, 24 сата, као и поште на граничним и административним прелазима.

У Београду ће током оба празнична дана радити поште у Савској, на Шумадијском тргу, у Улици пилота Михајла Петровића, Главној у Земуну и тржним центрима "Рајићева", "Стадион", "Биг фешн", "Шопинг ритејл парк" у Борчи, "Имо аутлет центар", "Меркатор", "Универекспорт".

Радно време београдских пијаца на Сретење биће уобичајено, од 6.00 до 19.00, саопштено је из ЈКП "Градске пијаце".

Отворени тржни центар - Нови Београд, тзв. "Бувљак" такође ће радити уобичајено од 8.00 до 16.00, а на пијаци "Душановац" продаја из возила обављаће се по редовном радном времену од 22.00 до 6.00.

Паркинг на пијаци "Земун" у петак у суботу ће радити у редовном пословном радном времену од 00.00 до 24.00, а гаража на пијаци "Зелени венац" радиће од 6.00 до 21.00, као и обично.

И "Велетржница Београд" ће за време предстојећег празника радити 24 часа дневно.

ЈКП "Паркинг сервис" неће контролисати и наплаћивати паркирање у зонираним деловима града.

Све јавне гараже, посебна и СМС паркиралишта биће непрекидно отворена за време празника и радиће по уобичајеном систему наплате, као и Служба за пренос возила.

Све "Идеа" продавнице, "Рода" мегамаркети и "Меркатор" хипермаркети, као и све продавнице "Лидла", радиће према редовном радном времену током предстојећег празника.

број коментара 0 Пошаљи коментар