Курсна листа за 7. децембар

Званични средњи курс: 118,2214

КУРСНА ЛИСТА БР.236
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 07.12.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 пошаљи коментар