Курсна листа за 11. септембар

Званични средњи курс: 119,4342

 КУРСНА ЛИСТА БР.173
ЗА ДЕВИЗЕ
ФОРМИРАНА НА ДАН 11.09.2017. ГОДИНЕ 

 

број коментара 0 пошаљи коментар