ЛДП: Резултати у Неготину охрабрују

Петанест одсто гласова на локалним изуборима у Неготину обавезује ЛДП да истраје у намери да сваку локалну средину у Србији учини "пристојном и уређеном", наводи та странка.

Либерално демократска партија саопштила је данас, након освојених 15 одсто гласова на локалним изборима у Неготину, да су грађани препознали вредности за које се ЛДП залаже од оснивања, истичући да је то велико охрабрење и подстрек за даљи рад те странке.

Како се наводи у саопштењу ЛДП двоцифрен резултат обавезује ту странку да истраје у намери да сваку локалну средину у Србији учини "пристојном и уређеном".

"Ми ћемо, као и увек до сада, наставити да радимо на модернизацији и побољшању услова живота сваке средине у којој за тако нешто имамо прилику", поручио је ЛДП.

Како се додаје основна особина те странке јесте да никада није ћутала, али и да промењене околности на политичкој сцени захтевају да буде одговорнија него икада до сада.

"Политику о којој је ЛДП од оснивања говорио и за коју се све ове године бескомпромисно залагао потврдило је време и она је у једном делу бирачког тела, који је у нама некада видео ђаволе, препозната као једина исправна. Данас странка почиње да ради још јаче, још ефикасније. Она то мора да чини због будућности људи у Неготину или било којој другој средини у Србији", наводи се у саопштењу.

ЛДП је захвалио свима који су гласали за ту листу, коју је предводила кандидаткиња за председницу општине Радмила Геров, додавши да жели да у Неготину наставак започетог у претходном периоду.

"Изградили смо градски трг, урадили 80 одсто канализације у граду, реновирали бројна игралишта, а сада је време да тај посао наставимо да спроводимо, да средимо улице и путеве, помогнемо развој пољопривреде", саопштио је ЛДП.

Та странка је оценила да је Неготин данас град рушевина, којег је уништила погрешна политика, и из којег се у потрази за бољим животом иселило 15.000 људи.

"У граду 40 одсто људи нема посао, а некадашњи симболи места, попут 'Крајина вина' и млекаре, налазе се у стечају. Наша обавеза је да то променимо", навео је ЛДП.

Једини оријентир те странке, како се додаје у саопштењу, јесу вредности на којима је базирала досадашње деловање.

"За њих морамо обезбедити довољно широку подршку унутар друштва. Странка ће свој даљи рад базирати на проширењу упоришта наше политике, а у наредном периоду, у складу са унутарстраначком процедуром, биће одржане и седница Главног одбора и скупштина странке, на којима ће се дефинисати јасни правци будућег деловања", наводи се у саопштењу.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво