Антић: Најбољи резултат СПС од 2000.

Социјалисти су, са око 11 одсто подршке постигли најбољи изборни резултат у Београду од 2000. године, а 2,5 одсто гласова више него на последњим градским изборима 2012. године, рекао кандидат за градоначелника СПС-а Александар Антић.

Кандидат Социјалистичке партије Србије (СПС) за градоначелника Београда Александар Антић изјавио је да су социјалисти, са око 11 одсто подршке постигли најбољи изборни резултат у Београду од 2000. године, а 2,5 одсто гласова више него на последњим градским изборима 2012. године.

"То је доказ да је потребна опција која људе, солидарност и социјалну бригу стављају у први план", навео је Антић агенцији Бета.

Антић је изјавио да су социјалисти спремни за разговоре о конституисању градске власти, али да након убедљиве изборне победе Српска напредна странка (СНС) треба да буде та која ће их покренути.

"У ситуацији када је СНС освојила више од 60 одборничких мандата у Скупштини Београда нема простора за математичке калкулације. Одлуку о томе да ли ће разговарати и да ли ће део одговорности за ситуацију у Београду хтети да подели, то је одлука СНС",  каже Антић.

Он је навео да су социјалисти пре свега заинтересовани за очување социјалне политике и великих пројеката који су започети током протеклих пет година, док је СПС учествовао у градској власти.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво