Радуловић: Вучић сам да формира владу

Било би одговорно од Вучића да сам формира Владу зато што је добио такав мандат од народа, а не да поново прави коалиције, и да не знамо ко је на крају крив, рекао је носилац листе "Доста је било" Саша Радуловић.

Саша Радуловић, носилац листе "Доста је било",  рекао је Фонету да би било одговорно да председник Српске напредне странке Александар Вучић сам формира Владу Србије, јер је добио такав мандат од народа и оценио да би се тако коначно видело да ли та странка има капацитет за реформе.

"Тада би се јасно видело чији програм Влада спроводи и грађани би коначно видели да ли СНС има капацитет да спроводи реформе или је онако како смо говорили у кампањи, да тамо нема никакавог капацитета за реформе", сматра Радуловић.

Истиче да је задовољан резултатима листе коју је предводио "упркос медијском мраку" и да је резултат од два одсто показао да постоји озбиљна подршка програму реформи на којем његов тим ради.

"Мислим да се теме у Србији мењају и да опозиција то није препознала на време", рекао је Радуловић и најавио да ће наставити рад на реформама, на којима је радио и као министар привреде.

Радуловић је рекао да је више од 75.000 људи гласало за листу "Доста је било", а да је у Новом Саду, Нишу и неким централним београдским општинама листа прешла пет одсто.

Радуловић у овом тренутку не види могућност сарадње са Демократском странком и Новом демократском странком.

"Видећемо, нама је битно да наметнемо кључне теме. Главни проблем Србије је паразитски систем, нетранспарентни уговори, пореско оптерећење. Ми ћемо на томе инсиситирати и говорити о конкретним решењима", рекао је Радуловић.

Уколико опозиција буде спремна да то уради, постоји основ за даљу сарадњу, истакао је Радуловић.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(понедељак, 17. мар 2014, 17:58) - anonymous [нерегистровани]

Upravu si 100%

I ja sam za to da SNS sam formira vladu, da ne bude posle krivi su nasi partneri iz koalucije. Bar toliko duguju narodu.

(понедељак, 17. мар 2014, 17:15) - anonymous [нерегистровани]

buducnost

Sasino vreme tek dolazi!