Бакир Изетбеговић честитао СНС-у

Председавајући БиХ Бакир Изетбеговић честитао СНС-у и Александру Вучићу изборну победу, уз очекивање да се интензивира сарадња две државе.

Председавајући Председништва Босне и Херцеговине Бакир Изетбеговић упутио је честитку Александру Вучићу и Српској напредној странци за остварени резултат на превременим изборима одржаним у недељу у Србији, и навео да очекује интензивирање сарадње две државе.

"Уверен сам да поверење, које су у великом броју грађани Србије дали Александру Вучићу и СНС, значи глас за демократску и проевропску Србију", наведено је у честитки.

Уједно, изражава се нада да ће нова влада Србије наставити с политиком регионалне сарадње и узајамне подршке на путу ка чланству у Европској унији.

Стабилност регије Западног Балкана кључни је услов за снажнији економски опоравак и привлачање директних страних улагања, а у том контексту очекујем интензивирање сарадње две државе, као и убрзано решавање међусобних отворених питања, наводи се у саопштењу из Кабинета председавајућег Председништва БиХ Бакира Изетбеговића.

број коментара 0 Пошаљи коментар