Читај ми!

Гашић: Успех обавезује

Градоначелник Крушевца и потпредседник СНС-а Братислав Гашић рекао да је резултат те партије међу најбољима на изборима у том граду и да такав успех обавезује.

Коалиција око Српске напредне странке је у Крушевцу освојила 57,91 одсто, што је један од најбољих резултата, што додатно обавезује странку према бирачима, рекао је потпредседник СНС-а, Братислав Гашић, који је и градоначелник Крушевца.

Прецизирао је да поред СНС који је у Крушевцу освојио 57,91 одсто и коалиције око СПС која има 16,86 одсто ниједна партија у том граду није имала више од пет одсто гласова.

"Очигледно је да у Србији народ све више познаје политику и жели да промени ствари, да су препознали двогодишњи несебичан, поштен, велики рад иако смо за време предизборне кампање имали много проблема и нефер борбу против СНС-а, од наших овдашњих коалиционих партнера", навео је Гашић. 

Додао је да је од коалиционих партнера у Крушевцу, не желећи да прецизира о коме је тачно реч, ишла негативна кампања, да су дељене његове слике са власником делте Мирославом Мишковићем, поновивши да је Мишковић код њега био да би "вратио део онога што је узео грађанима Крушевца за ситне паре уз помоћ својих политичких партнера".

Рекао је да ће о свему томе разговарати са коалиционим партнерима у Крушевцу, оценивши њихово понашање и вођење негативне кампање као недолично.

Гашић је казао и да је услов опстанка коалиције у Трстенику, где су на власти УРС, коалиција око СПС и СНС, смена директора тамошње телевизије, који је, према његовим речима, исказао непоштоавње према напредњацима и без разлога вређао ту странку.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво