Гашић: Успех обавезује

Градоначелник Крушевца и потпредседник СНС-а Братислав Гашић рекао да је резултат те партије међу најбољима на изборима у том граду и да такав успех обавезује.

Коалиција око Српске напредне странке је у Крушевцу освојила 57,91 одсто, што је један од најбољих резултата, што додатно обавезује странку према бирачима, рекао је потпредседник СНС-а, Братислав Гашић, који је и градоначелник Крушевца.

Прецизирао је да поред СНС који је у Крушевцу освојио 57,91 одсто и коалиције око СПС која има 16,86 одсто ниједна партија у том граду није имала више од пет одсто гласова.

"Очигледно је да у Србији народ све више познаје политику и жели да промени ствари, да су препознали двогодишњи несебичан, поштен, велики рад иако смо за време предизборне кампање имали много проблема и нефер борбу против СНС-а, од наших овдашњих коалиционих партнера", навео је Гашић. 

Додао је да је од коалиционих партнера у Крушевцу, не желећи да прецизира о коме је тачно реч, ишла негативна кампања, да су дељене његове слике са власником делте Мирославом Мишковићем, поновивши да је Мишковић код њега био да би "вратио део онога што је узео грађанима Крушевца за ситне паре уз помоћ својих политичких партнера".

Рекао је да ће о свему томе разговарати са коалиционим партнерима у Крушевцу, оценивши њихово понашање и вођење негативне кампање као недолично.

Гашић је казао и да је услов опстанка коалиције у Трстенику, где су на власти УРС, коалиција око СПС и СНС, смена директора тамошње телевизије, који је, према његовим речима, исказао непоштоавње према напредњацима и без разлога вређао ту странку.

број коментара 0 Пошаљи коментар