Читај ми!

СДП: Победа нас обавезује

Овај народ је показао да је политички зрео, да је свестан ситуације у којој се земља налази и зато су својим гласовима подржали европски Санџак и Србију, рекао је градоначелник Новог Пазара Мехо Махмутовић. Додао је да победа коалиције око СНС-а, чији је и СДП део, обавезује на испуњавање предизборних обећања.

Представници Социјалдемократске партије у Новом Пазару указали су да је коалиција окупљена око СНС-a, чији су и они део, однела убедљиву победу у том граду упркос прљавој кампањи, али и да та победа обавезује испуњавање предизборних обећања.

Члан Председништва СДП-а и градоначелник Новог Пазара Мехо Махмутовић рекао је на конференцији за новинаре да се нада да ће та коалиција након победе много тога моћи да уради за тај град и цео регион.

Иако је било тешко водити кампању, "јер је са друге стране било много клевета и лажи", овај народ је показао да је политички зрео, да је свестан ситуације у којој се земља налази и зато су својим гласовима подржали европски Санџак и Србију, као и борбу против корупције, рекао је Махмутовић.

"Вучић и Љајић су гаранти да ће и Нови Пазар, регион и Република ићи у бољу будућност", рекао је Махмутовић.

Он је подсетио да је приликом недавне посете лидера СНС-а Александра Вучића Новом Пазару најављено отварање 400 нових радних места, да се очекује посета шеика УАЕ Мухамеда Бин Зајида и да грађани тог града могу очекивати бољу будућност.

Председник Градског одбора СДП у Новом Пазару Хусеин Мемић захвалио се грађанима на подршци пруженој коалицији у којој је СДП на челу са Расимом Љајићем.

Он је истакао да је коалиција СНС-СДП освојила убедљиво највише гласова "упркос прљавој кампањи коју су водили неистомишљеници против нас и Вучића пуштањем спотова са снимцима од пре 20 година".

Према прелиминарним подацима радног тела Републичке изборне комисије у Новом Пазару, коалиција окупљена око СНС-а освојила је 38,14 одсто, СДА Санџака 32,48 одсто, листа ЛДП-БДЗС-СДУ 19,51, а коалиција СПС-ПУПС-ЈС 2,97 одсто гласова.

У Новом Пазару је од 82.017 грађана са правом гласа на биралиште изашло 39,5 одсто грађана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво