Честитке Александра Карађорђевића и СЛС-а

Победу на парламентарним изборима, СНС-у честитали принц Александар Карђорђевић и Самостална либерална странка.

Српској напредној странци и њеном лидеру Александру Вучић победу на изборима у Србији данас су честитали принц Александар Карђорђевић и Самостална либерална странка.

Карађорђевић је у честитки истакао да је уверен "да ће СНС одговорити великим очекивањима, како оних који су јој непосредно поверили свој глас, тако и свих грађана Србије".

"Унапред се радујем нашем сусрету на ком бисмо разматрали могућности како да заједнички помогнемо нашем народу и земљи", навео је Карађорђевић.

Карађорђевић је, како је саопштио Бели двор, пожелео Вучићу и пуно успеха у састављању нове владе.

Самостална либерална странка у својој честитки је навела да "огромно поверење грађана које је добила од СНС-а носи са собом и огромну одговорност за будуће изазове пред којима се Србија налази".

Та странка је навела и да је своју одлуку о подршци СНС-у и Вучићу темељила на њиховој исказаној проеврпопској политици и политичкој храбрости у отпочињању решавања косовског проблема.

СЛС је саопштила и да је спремна да заједно са свим релевантним факаторима настави спровођење "политике решавања конфликата разговорима на путу даљих европских интеграција и остварењу бољег живота".

Прелиминарни резултати на парламентарним изборима показали су да је СНС освојила 48,8 одсто гласова грађана, док је коалиција окупљена око СПС-а добила 14 одсто гласова, а цензус су прешле још Демократска странка и Нова демократска странка.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(понедељак, 17. мар 2014, 12:44) - anonymous [нерегистровани]

SLS

Otkud pa sad SLS???Jel ih bilo na izborima kao "samostalnih",ja ne znam,a vi?
Gde su bili do sada?