Ожеговић: Не дајте град онима који не знају посао

Жељко Ожеговић позвао је Београђане да изађу на изборе и да не дају град "онима који су показали да не знају посао, из било које странке да долазе".

Кандидат ЛДП за градоначелника Београда Жељко Ожеговић позвао је Београђане да изађу на изборе и подрже једину политику која је увек прво размишљала о животу и да не дају град "онима који су показали да не знају посао, из било које странке да долазе".

"Не дајте овај град онима који су показали да не знају посао, из било које странке да долазе - Ђиласове, Тадићеве, Вучићеве или Дачићеве. Они сви показали да умеју једино да брину за партијски интерес, али не мисле о вама и овом граду", навео је Ожеговић.

Он је, како преноси ЛДП, навео да Београд може да буде динамичан и успешан град, јер су такви људи који у њему живе и раде, али да је први предуслов за то да партијски кадрови најзад знају где им је место.

"Нека седе у својим странкама, а не на одговорним местима од којих Београд зависи. На тим позицијама су нам потребни они који знају посао и они који су прво Београђани, па све остало", рекао је Ожеговић.

Он је рекао да је за осам година колико је водио Нови Београд показао колико зна и колико може.

"Када се пробудите у недељу, изађите на улицу, окрените се око себе, сетите се својих најближих, шта они раде у том тренутку. Ако је све баш онако како желите да буде, онда пружите поново подршку онима који су водили или сада воде овај град. Ако нисте задовољни, ако желите да нешто промените, гласајте за ЛДП", поручио је Ожеговић.

Градски одбор ЛДП и Ожеговић разговарају данас, у финишу кампање, са људима у свих 17 градских општина "у београдском маратону", а у свакој од њих, како се наводи у саопштењу, општински одбори ће дан посветити договору са грађанима.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се